Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (2.71 secunde)
Secretarul de stat in Ministerul Transpoturilor, Gheorghe Popa, a declarat, la Realitatea TV, ca trenurile de pe ruta Bucuresti -Constanta au intarzieri de 60-90 de minute, datorita accidentului feroviar produs sambata dimineata.
Marko Bela a declarat sambata ca este nevoit sa-si aminteasca de acea perioada din cauza atitudinilor existente intre cele patru partide ale Coalitiei aflate la putere. ... Prin actiuni partizane nu se rezolva nimic intr-o coalitiea€œ, a declarat sambata liderul Uniunii.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat sambata ca nu este exclusa varianta organizarii alegerilor anticipate, in 2006, in conditiile politice actuale si sub presiunea sociala a iernii, care se anunta extrem de dificila pentru populatie.
Vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a declarat sambata la Targoviste, ca premierul Calin Popescu-Tariceanu se bucura de sprijinul total al liberalilor, care nu agreeaza venirea lui Theodor Stolojan in fruntea Guvernului, asa cum s-a vehiculat in ultimul timp.
In aceasta dimineata ar fi trebuit sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv in cadrul careia urma sa se decida daca va fi sau nu un meci de baraj intre Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei in Liga a II-a, seria a 2-a, si FCM Targu Mures, echipa care a retrogradat de pe locul 15 in Liga I, insa aceasta a fost amanata pentru sambata.
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit sambata trecuta de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax. ... Obodo a fost rapit sambata dimineata de patru barbati inarmati, neidentificati, din fata unei biserici din localitatea Effurun (Warri).
Presedintele Traian Basescu, prezent si sambata pe Valea Oltului, a apelat la interventia in zona a genistilor militari si a vanatorilor de munte, exprimandu-si speranta ca traficul usor se va relua la inceputul saptamanii viitoare.
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a participat, la finele saptamanii trecute, mai precis sambata, la cateva intalniri cu reprezentantii administratiei locale si judetene, dar si cu o parte dintre colegii sai din Partidul Conservator Salaj.
Dupa patru zile in care ne-a obisnuit cu cate un Doodle interactiv, sambata, Google a revenit la unul static : Londra 2012 gimnastica ritmica.
Sambata, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat ca propunerea democratilor privind fuziunea este "socanta" si nici un liberal adevarat nu o poate accepta.
Artmark are deosebita placere de a va invita la Noaptea Muzeelor, sambata, 16 mai. Vizionati singura expozitie "Capodopere de Nicolae Tonitza din colectii private" intre orele 19:00 - 04:00.
"Pana dupa 1 ianuarie 2007, termenul stabilit pentru integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, nici nu se pune problema unor discutii despre organizarea de alegeri anticipate si constituirea unui guvern minoritar", a declarat sambata, presedintele Camerei Deputatilor.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, a aratat sambata ca pentru Romania nu exista data alternativa la 1 ianuarie 2007 privind aderarea la Uniunea Europeana.
In cadrul KINOdiseea Altfel, sambata, 1 august, la ora 21.00, la Cinema Muzeul Taranului, va avea loc proiectia filmului Amelie.
Sambata, 15 aprilie, PD Mangalia organizeaza "Balul Iepurasului", la Discoteca "Why Not" din statiunea Neptun, la care sunt invitati atat membrii Organizatiei de Tineret a partidului, cat si cei "care vor sa fie cunoscuti si ce doresc sa se implice".
ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN Pentru intervalul 18 ianuarie, ora 18 - 19 ianuarie, ora 15 In noaptea de vineri spre sambata si in prima parte a zilei de sambata va ninge in Moldova, Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si in nordul Olteniei si al Munteniei.
Am fost vineri si sambata trecuta la Cetate, Ciuperceni, Calafat, Bechet si Dabuleni", a spus Zgonea, uitand "amanuntul" ca in zilele de 21 si 22 aprilie, cand a avut loc vizita celor doi, localitatile Bechet si Dabuleni nu erau inundate si nu se punea problema de ajutorare a sinistratilor.
Democratii constanteni s-au adunat sambata, cu mic, cu mare, la Casa de Cultura, pentru prezentarea raportului de activitate.
Sambata, 6 mai a.c., in localitatea constanteana Cogealac, mare adunare, mare. ... Maestru de ceremonii al manifestarilor de sambata, dedicate Zilei Europei, a fost chiar primarul localitatii Cogealac, Ion Soare.
google-analytics.com